Увага! Наказ про відновлення освітнього процесу!

ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

«НОВОКОРЕЦЬКА ГІМНАЗІЯ»

КОРЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

НАКАЗ

від 11березня 2022 року № 29-о

Про відновлення та організацію

освітнього процесу

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», на виконання розпорядження міського голови від 10 березня 2022 року № 47-Р «Про організацію освітнього процесу у закладах освіти Корецької міської територіальної громади», наказу управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту від 11 березня 2022 року №26-о «Про організацію освітнього процесу у закладах освіти Корецької міської територіальної громади» та з метою забезпечення освітнім процесом усіх учасників

НАКАЗУЮ:

1. Продовжити здійснення освітнього процесу з використанням дистанційної форми навчання у ЗЗСО «Новокорецька гімназія» Корецької міської ради з 14 березня 2022 року до видання окремого наказу.

2. Учителям-предметникам:

2.1. Використовувати наявні освітні платформита ресурси для проведення онлайн-уроків.

2.2. Забезпечити можливість долучення до освітнього процесу учнів із числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб (за заявою одного з батьків).

2.3. За можливості організувати соціально-педагогічний супровід та надання корекційних послуг для дітей з особливими освітніми потребами.

3. Заступнику директора Поліщук Н.О.:

3.1.Скорегувати режим та розклад уроків, відповідно до потреб усіх учасників навчально-виховного процесу.

3.2. Проводити постійний моніторинг проведення уроків у дистанційному режимі.

4. Призупинити тимчасово освітній процес у структурному дошкільному підрозділі ЗЗСО «Новокорецька гімназія» Корецької міської ради з 14 березня 2022 року.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор Людмила ПАВЛЮК


Кiлькiсть переглядiв: 31